Mijn drijfveer is mensen een nieuwe start te geven met het op orde brengen en houden van de financiën. En hiermee rust en plezier op de werkvloer te brengen en uitzicht op een schuldenvrije toekomst!
In allerlei omgevingen, in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid, heb ik advies-, coachings- en communicatievaardigheden ontwikkeld. Samen kijken wat het doel is dat iemand wil bereiken en ondersteuning in hoe daar te komen is de kern van mijn aanpak.

Jarenlang heb ik in het bedrijfsleven en voor overheidsorganisaties gewerkt als communicatieadviseur en -manager. Voor organisaties als NS, KPN, het ROC van Amsterdam Airport, het Ministerie van Milieu en Infrastructuur, Airport Medical Services, TNO en in de internationale ingenieurssector. Hier heb ik met succes en toewijding opdrachten gedaan op het gebied van communicatie.

Bij de Kindertelefoon in Utrecht werk ik op vrijwillige basis en voer gesprekken met jongeren tussen de 8 en 18 jaar via de telefoon en online chat. Hiervoor heb ik een opleidingstraject gevolgd in gesprekstechnieken. Sinds 2015 ben ik mentor en trainer in de opleiding en begeleiding van nieuwe vrijwilligers.

De ervaringen, kennis en kunde die ik in deze organisaties heb opgedaan komen voor mij heel mooi samen in mijn werk als financieel coach! Bij financiële problemen speelt gedrag een grote rol, gedrag waar mensen zich vaak niet bewust van zijn.

Ik heb de cursus Budgetbegeleiding gevolgd bij het Nibud en de opleiding Budgetcoach NEN 8048 bij Learncare en deze succesvol afgerond. Tevens ben ik Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener SHV 3 conform de NEN 8048 en opgenomen in het openbare Register van Kiwa Nederland.

Jaarlijks houd ik mijn kennis bij door cursussen en workshops te volgen op zowel juridisch, financieel als gedragsmatig gebied.

 

Coaching zorgt ervoor dat medewerkers zich kunnen ontspannen en focussen

Bel 06 - 11 95 88 10of Mail !