Mijn drijfveer is mensen een nieuwe start te geven met het op orde brengen en houden van de financiën. En hiermee rust en plezier op de werkvloer te brengen en uitzicht op een schuldenvrije toekomst!

In allerlei omgevingen, in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid, heb ik gewerkt als communicatieadviseur en -manager. Hier heb ik advies-, coachings- en communicatievaardigheden ontwikkeld. Samen kijken wat het doel is dat iemand wil bereiken en ondersteuning in hoe daar te komen is de kern van mijn aanpak.

Bij de Kindertelefoon in Utrecht voer ik als vrijwilliger gesprekken via de telefoon en chat. Hiervoor heb ik een opleidingstraject gevolgd in gesprekstechnieken. Tevens ben ik hier intervisor en geef trainingen in de opleiding en begeleiding van nieuwe vrijwilligers.

De ervaringen, kennis en kunde die ik in deze organisaties heb opgedaan komen voor mij heel mooi samen in mijn werk als financieel coach! Bij financiële problemen speelt gedrag een grote rol, gedrag waar mensen zich vaak niet bewust van zijn.

Ik heb de cursus Budgetbegeleiding gevolgd bij het Nibud en de opleiding Budgetcoach NEN 8048 bij Learncare en deze succesvol afgerond. Tevens ben ik Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener SHV 3 conform de NEN 8048 en opgenomen in het openbare Register van Kiwa Nederland.

Naast mijn werk als financieel coach, coach ik de budgetcoaches die in dienst zijn bij de afdeling Schulddienstverlening van de gemeente Utrecht. 

Jaarlijks houd ik mijn kennis bij door cursussen en workshops te volgen op zowel juridisch, financieel als gedragsmatig gebied.

 

Coaching zorgt ervoor dat medewerkers zich kunnen ontspannen en focussen

Bel 06 - 11 95 88 10of Mail !