Een deskundige coach kent mogelijkheden en wegen om financiële problemen op te lossen die u zelf vaak niet kent. Bij schulden is het belangrijk om de juiste stappen te zetten.

Voor Werknemers

Bij financiële problemen is het belangrijk zo snel mogelijk hulp te zoeken. Hoe langer u schulden heeft, hoe lastiger het wordt om ze op te lossen. Kom voor uzelf op en trek aan de bel!

Uitgangspunt van alle coachingsactiviteiten is het vergroten van uw financiële zelfredzaamheid. Dat betekent dat u en uw eventuele partner leren welke acties u moet nemen om financieel gezond te worden én te blijven. In coachingstrajecten blijft u zelf altijd verantwoordelijk voor uw financiën. Aan het begin van een traject ontvangt u een administratiemap en tabbladenset waarin u uw financiële zaken overzichtelijk kunt opbergen.

Veel cliënten hebben behoefte aan structuur. Daar gaan we samen aan werken evenals aan de belemmeringen in het gedrag die de oplossing van de problemen vaak in de weg staan. Tijdens de coaching komt er veel op u af en er wordt veel van u verwacht: alle acties voert u zelf uit, zodat u precies leert wat u moet doen. Wat ik als coach fantastisch vind is dat cliënten na een periode van grote spanning en problemen zo een nieuwe weg inslaan naar een schuldenvrije toekomst. Het is echt een nieuwe start, waarin veel energie vrijkomt die merkbaar is in zowel de thuissituatie als op het werk.

Onder het kopje Financiële Diensten staat uitgebreide informatie over de verschillende diensten.

Als u als werknemer vragen heeft over de financiële coaching, of als u vragen heeft over uw persoonlijke financiële situatie, dan bent u van harte welkom om contact met mij op te nemen.

Creëer een omgeving waarin medewerkers duurzaam inzetbaar zijn

Bel 06 - 11 95 88 10of Mail !