Een deskundige coach kent mogelijkheden en wegen om financiële problemen op te lossen die je zelf vaak niet kent. Bij schulden is het belangrijk om de juiste stappen te zetten.

Voor Werknemers

Bij financiële problemen is het belangrijk zo snel mogelijk hulp te zoeken. Hoe langer je schulden hebt, hoe lastiger het wordt om ze op te lossen. Kom voor jezelf op en trek aan de bel!

Uitgangspunt van alle coachingsactiviteiten is het vergroten van je financiële zelfredzaamheid. Dat betekent dat jij en je eventuele partner leren welke acties je moet nemen om financieel gezond te worden én te blijven. In coachingstrajecten blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je financiën. Aan het begin van een traject ontvang je een administratiemap en tabbladenset waarin je jouw financiële zaken overzichtelijk kunt opbergen.

Veel cliënten hebben behoefte aan structuur. Daar gaan we samen aan werken, evenals aan de belemmeringen in het gedrag die de oplossing van de problemen vaak in de weg staan. Tijdens de coaching komt er veel op je af en er wordt veel van je verwacht: alle acties voer je zelf uit, zodat je precies leert wat je moet doen. Wat ik als coach fantastisch vind is dat cliënten na een periode van grote spanning en problemen zo een nieuwe weg inslaan naar een schuldenvrije toekomst. Het is echt een nieuwe start, waarin veel energie vrijkomt die merkbaar is in zowel de thuissituatie als op het werk.

Onder het kopje Financiële Diensten staat uitgebreide informatie over de verschillende diensten.

Als je als werknemer vragen hebt over de financiële coaching, of als je vragen hebt over je persoonlijke financiële situatie, dan ben je van harte welkom om contact met mij op te nemen.

Creëer een omgeving waarin medewerkers duurzaam inzetbaar zijn

Bel 06 - 11 95 88 10of Mail !